У Тимошенко Азарова назвали бездарною папугою

П'ятниця, 15 червня 2007, 13:40

Блок Юлії Тимошенко відкидає звинувачення першого віце-прем’єра Миколи Азарова у тому, що депутати від БЮТ, які володіють великими хлібопекарськими підприємствами, причетні до підвищення цін на хліб у регіонах.

Про це сказано у повідомленні прес-служби БЮТ у відповідь на заяву Азарова.

"Микола Азаров впродовж свого тривалого, але, за великим рахунком, безглуздого політичного життя звинувачував опозиційні сили у всіх можливих гріхах. Мабуть, у нього спеціальність така – гріхознавець. Замість того, щоб займатися корисними для країни справами на відповідальній посаді, перший віце-прем’єр, як папуга, раз у раз повторює: "У всьому винна Тимошенко”. Окрім цих звинувачень Азаров більше ні до чого не придатний", - йдеться у ньому.

Члени БЮТ називають Азарова "найбездарнішим і найнепрофесійнішим віце-прем’єром в історії незалежної України".

"Як показує досвід, цей горе-урядовець не вміє нічого – ні нормальний бюджет підготувати, ні бодай зупинити хоч одну кризу, які його уряд щедро продукує ледь не кожного тижня, ні українську мову вивчити... Економічного фаху пана Азарова, вочевидь, вистачає тільки на підготовку рекламних роликів Партії регіонів про "покращення вашого життя вже сьогодні”, - сказано у повідомленні.

БЮТ також заявляє, що реальних підстав для підвищення цін на хліб немає.

"Навіть зважаючи на несприятливі прогнози на врожай та посуху, в держави завжди були відповідні резерви для гальмування кризи. Цих резервів не можуть чомусь відшукати тільки Азаров з Януковичем. На наше переконання, уряд Януковича навмисно провокує кризу на хлібному ринку за результатами змови з монополістами-посередниками для спекуляцій на ринку хліба і борошна", - сказано у повідомленні.

У БЮТ також нагадують, що 14 червня 2007 року Юлія Тимошенко звернулася до президента Віктора Ющенка з проханням розглянути питання застосування урядом тіньових технологій на хлібному ринку та вжити відповідних заходів для зупинки цих процесів з допомогою СБУ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування