"Наша Україна" почала годувати виборців обіцянками ще до виборчої кампанії

П'ятниця, 15 червня 2007, 14:43

Після дострокових парламентських виборів "Наша Україна" наполягатиме на збільшенні мінімальних зарплат та пенсій, а також певних соціальних виплат.

Про це на прес-конференції в Луцьку у п’ятницю заявив лідер "Нашої України" В’ячеслав Кириленко, повідомляє прес-служба блоку.

"Після дострокових парламентських виборів "Наша Україна" наполягатиме на збільшенні мінімальних зарплат та пенсій, а також виплат матерям при народженні дитини", - запевнив він.

Кириленко зазначив, що лише під політичним тиском президента Ющенка та опозиції уряд прем’єр-міністра Віктора Януковича підняв мінімальні зарплати та пенсії.

"Це підтвердило правоту глави держави і опозиції, які ще в кінці минулого року говорили про реальні можливості підняття соціальних стандартів. Однак "антикризовики" приховували необхідні для цього кошти для збагачення своїх кланів", - вважає він.

За словами Кириленка, уряд лише тоді підняв соціальні виплати, коли збагнув невідворотність перевиборів.

"У передвиборчій програмі "Нашої України" міститимуться зобов’язання підняти мінімальну зарплату до прожиткового мінімуму", - зазначив він.

"З 2008 року мінімальна зарплата становитиме понад 600 гривень. Допомога при народженні дитини буде збільшена до 12 тисяч гривень. А при народженні другої дитини вона складатиме 15 тисяч гривень", - пообіцяв Кириленко.

Він висловив переконання, що нова демократична більшість в парламенті зможе реалізувати ці ініціативи.

Крім того, Кириленко нагадав, що у Верховній Раді VI скликання "Наша Україна" вимагатиме скасування депутатської недоторканності та "інших привілеїв, які надає депутатство".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News