Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Юриста Луценка обшукали через сина й автомобілі?

Понеділок, 18 червня 2007, 09:42

Причиною обшуку у неділю в квартирі керівника юридичного департаменту блоку "Народної самооборони" Юрія Мартиненка стала кримінальна справа, порушена через автомобільні крадіжки.

Про це заявив речника київського відділку міліції Володимир Поліщук, повідомляє з посиланням на Центр громадських зв'язків ГУ МВС у Києві "5 канал".

За словами Поліщука, обшук у квартирі Мартиненка провели у межах справи, порушеної проти сина адвоката.

"Згідно з постановою Дарницького суду на квартирі Юрія Мартиненка, де проживає також його син, проводився обшук", - сказав речник столичного відділку МВС.

"Мартиненко Максим Юрійович проходить по кримінальній справі за статтею 185 частина 2. Це крадіжка. Крадіжка коліс автотранспорту та інших речей з автомобілів. Максим є підозрюваним", - додав Поліщук.

При цьому в МВС зазначають, що "на нього (Максима Мартиненка) вказав один із учасників у цій справі, крім цього на місці одного із злочинів була вилучена машина Максима".

В свою чергу, сам Юрій Мартиненко запевняє, що ні його самого, ні його сина про існування обвинувачень не попередили.

Як відомо, у неділю співробітники кримінального розшуку Дарницького райвідділу міліції Києва провели обшук у квартирі керівника юридичного департаменту блоку "Народна самооборона Юрія Луценка".

Сам Мартиненко пов’язував це "виключно зі своєю діяльністю" і називав спробою прямого тиску на нього як на адвоката.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...