У "Нашій Україні" хочуть пакт демократичних сил і дотримання зобов'язань

Понеділок, 18 червня 2007, 11:07

Депутат Верховної Ради V скликання від "Нашої України " Петро Порошенко вважає, що майбутня виборча кампанія буде агресивною та стрімкою.

Про це він заявив в інтерв'ю, опублікованому в газеті "Дело" в понеділок.

Порошенко переконаний у необхідності створення "широкої коаліції демократичних сил, що могла б іти на вибори єдиним фронтом".

На зауваження про те, що Блок Юлії Тимошенко не схиляється до ідеї єдиного списку, він відповів:

"В умовах формування двох колон обов'язковою умовою повинна стати чітка координації дій, відсутність конфронтації усередині і дотримання узятих на себе зобов'язань. Помилки минулого треба враховувати і не допускати їхнього повторення".

У той же час, Порошенко не відповів, чи є вже конкретні домовленості між демократичними силами.

"У перший же день виборчої кампанії я ініціював би підписання лідерами політичних сил пакту про створення демократичного фронту з виразною декларацією спільної платформи", - зазначив він.

"Інакше огульна хвиля взаємних нападок і спроб посіяти розбрат у наших лавах може поставити хрест на демократії", - пояснив Порошенко.

За словами екс-депутата, він і вся команда "Нашої України" у майбутній кампанії будуть "задіяні за принципом чіткого закріплення персональної відповідальності за кожним членом партії як за проведення, так і за результат".

Говорячи про необхідність розділення влади і бізнесу, Порошенко зазначив, що "ціль бізнесмена – бути при владі для збільшення власних доходів, ціль політика – ефективно забезпечити реалізацію програми політсили, яку він представляє".

При цьому він наголосив, що "на своєму прикладі ще 6-7 років тому, ідучи в опозицію" він показав, що пріоритетом для Порошенка є політика.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування