Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович, розібравшись із ЄС, поїде поглиблювати відносини в Росію

Понеділок, 18 червня 2007, 11:41

Прем'єр-міністр Віктор Янукович 21-22 червня відвідає з офіційним візитом Москву.

Про це повідомляє Ліга з посиланням на прес-службу Кабміну.

22 червня в Москві заплановане друге засідання Комітету з питань економічного співробітництва Міждержавної україно-російської комісії.

У ході засідання будуть підведені підсумки роботи всіх одинадцяти галузевих підкомісій.

"Запланований візит має стати черговим кроком на шляху поглиблення двосторонніх відносин України і Росії, насамперед, в економічній сфері", - підкреслив керівник апарату прем'єр-міністра Сергій Льовочкін.

За його словами, найважливішим підсумком засідання комітету має стати ухвалення довгострокової програми двостороннього економічного співробітництва.

Крім того, за результатами роботи комітету передбачається підписання угоди про врегулювання торгівлі окремими видами металургійної продукції і протокол на 2007 рік до міжурядової угоди про виробничу кооперацію.

Як відомо, у понеділок, 18 червня, Янукович здійснює на чолі української делегації візит у Брюссель, де відбудеться одинадцяте засідання Ради з питань співробітництва між Україною і Європейським Союзом.

Очікується, що результатом засідання ради стане підписання документів про спрощення візового режиму і реадміссї з Євросоюзом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...