"Регіонали" підуть на вибори "під крилом Януковича", бо це бренд

Понеділок, 18 червня 2007, 11:53

Лідер фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова вважає, що ця політична сила повинна йти на дострокові парламентські вибори самостійно.

"Партія регіонів повинна йти на вибори самостійно, під крилом Віктора Януковича. Це занадто дорогий політичний бренд, щоб ним нехтувати і вести довкола нього будь-яку дискусію", - сказала вона в інтерв'ю "Профілю".

Водночас Богатирьова зазначила, що Партія регіонів готова "до проекту" щодо входження до виборчого списку "популярних політичних сил, які ведуть українських політиків і менеджерів, представників ефективних національних об'єднань громадян".

Вона також зазначила, що раніше неодноразово заявляла "про свою особисту відданість" партнерству Партії регіонів з СПУ і КПУ.

"Це показовий альянс різних за ідейною спрямованістю, але ідентичних за метою обслуговування національного інтересу політичних сил. Наші партнери досить популярні серед корпусу українських виборців. Вони готові і прагнуть йти на вибори самостійно. Ми будемо їх у цьому всіляко підтримувати і якнайшвидше рухатися єдиним політичним фронтом", - сказала Богатирьова.

Водночас вона зазначила, що Партія регіонів ніколи не буде критикувати своїх партнерів "для самого піару".

"Ми б хотіли цього і від них", - додала Богатирьова.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування