Богатирьова зробила Морозу приємно

Понеділок, 18 червня 2007, 12:03

Лідер фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова заявляє, що Верховна Рада 5 скликання буде легітимною до першого засідання парламенту наступного скликання.

"Хочу окремо відзначити для опортуністів Верховної Ради, що за Конституцією Верховна Рада повноважна, а отже, легітимна, до першого засідання Верховної Ради наступного скликання", – сказала Богатирьова в інтерв'ю "Профілю".

Вона також висловила думку про необхідність проведення зборів всіх депутатів коаліції і ухвалення на ньому "політичного рішення про те, як нам діяти в даній ситуації і потім реалізувати колективну волю представників більшості українських виборців".

"Що стосується визнання указу (третього указу президента про призначення дати виборів), то мені здається, що ми всі приречені сприйняти його як даність. Він є. І в ньому є пряме посилання на спільну заяву трьох лідерів, прізвища яких знають у світі. І ніхто з підписантів цієї заяви не відмовився від визначеної в ній позиції. Указ буде діяти. Уряд уже виділяє кошти на фінансування виборчої кампанії, працює новий склад ЦВК", - сказала Богатирьова.

"Поки наш лідер не денонсує свій підпис під "заявою трьох", вона повинна бути "альфою і омегою" для нашої політичної позиції. Це - спосіб політики, а її мета - перемога на виборах 30 вересня", - додала вона.

На думку Богатирьової, у даний момент потрібно "терміново переходити до дискусій про виборчу програму Партії регіонів, презентувати програму і боротися, щоб спільниками Партії регіонів стала максимальна більшість українських громадян".

"У жовтні ми як політична більшість зможемо запропонувати президенту забезпечити реалізацію цієї програми його рішенням про передачу політичної влади Партії регіонів на чолі з її лідером", - сказала вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
09:35
У Грузії четвертий вечір поспіль протестували проти закону про "іноагентів" у трьох містах
09:31
Безпрецедентний крок: демократи намагаються врятувати "проєкти Джонсона" з допомогою Україні
09:30
Нафта підскочила у ціні на 3 долари на тлі атаки Ізраїлю по Ірану
09:17
Комбінований удар по Україні: сили ППО збили 22 ракети, 2 з яких Х-22 та 14 "Шахедів"
09:14
Внаслідок обстрілів призупинена робота вокзалу у Дніпрі
09:06
Інтерв'юВ.о. міністра спорту: Якщо взяти абсолютне значення, то кількість заброньованих футболістів – це невелика частина
08:58
Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ – носій ракет Х-22
08:55
фото, доповнено Ракетний удар росіян: у Дніпрі 2 загиблих, у Синельниковому – 6, серед них 2 дітей
08:32
Росіяни намагаються прорвати оборону ЗСУ на 6-ти напрямках: за добу 82 боєзіткнення
08:17
Речницю Сил оборони півдня Гуменюк звільнили
Усі новини...