"Регіони" кажуть, що БЮТівець напав через землю і тому поранений

Понеділок, 18 червня 2007, 12:22

Партія регіонів обвинувачує депутата Білозерської міськради від БЮТ Валерія Саарова у нападі на секретаря Добропільскої міськради від Партії регіонів Віктора Древаля із застосуванням вогнепальної зброї 15 червня в Добропіллі.

Про це говориться в заяві прес-служби Донецького обласного відділення Партії регіонів.

Донецька облоорганізація Партії Регіонів зазначає, що 15 червня відбулася чергова сесія Добропільскої міськради, на якій було розглянуто питання продовження оренди однієї з земельних ділянок під ринок для приватного підприємця Олеа Тарасенка (депутат Добропільскої райради від БЮТ).

Як зазначає прес-служба, у результаті невиконання умов оренди підприємцеві було відмовлено в продовженні її термінів, а після закінчення сесії, повертаючи додому, Древаль "був зустрінутий на вулиці Валерієм Сааровим – рідним братом дружини підприємця Тарасенко".

"Сааров підійшов до свого джипу, витяг обріз мисливської рушниці, зайшов із правого боку, сів у мою машину, переломив обріз і показав бойовий патрон", - розповів Древаль свою версію інциденту.

"Потім склав обріз, наставив його мені в живіт і сказав: от зараз ти або звідси не підеш, або рішення по земельній ділянці буде скасоване. Я спробував відвести від себе обріз, у машині почалася боротьба, у ході якої хтось натиснув на курок", - передає прес-служба розповідь Древаля.

Як повідомляється, у результаті пострілу були ушкоджені м'які тканини Саарова.

"Древалю вдалося вихопити з рук Саарова обріз і викинути його з машини, після чого він викликав міліцію. Ведеться слідство", - зазначається в заяві прес-служби.

При цьому Партія регіонів повідомляє, що Сааров був чотири рази судимий: за "розкрадання державного майна" (1974 рік, термін – 1 рік 6 місяців), за "грабіж" (1975 рік, термін – 5 років 6 місяців), за "хуліганство" (1983 рік, термін – 2 роки 6 місяців) і за "ненавмисне убивство працівника міліції з обріза" (1988 рік, термін осуду – 4 роки).

"Ми звертаємо увагу на те, що Блок Юлії Тимошенко в Донецькій області рекрутує у свої лави відчайдушних кримінальників, що чинять бєспрєдєл і влаштовують нескінченні провокації, а потім ця ж політична сила щосили кричить про "бандитський образ" Донбасу", - заявляє прес-служба Донецького обласного відділення Партії регіонів.

"Після дій таких, як Сааров, просто смішно стає слухати заяви "помаранчевих" політиків про те, що бандитизм в Україні нібито має суто регіональне (донецьке) забарвлення. Бандитизм в Україні має не регіональне, а партійне забарвлення. І це - партія "Батьківщина"-БЮТ", - сказано в заяві Донецького облвітділення Партії регіонів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
17:11
Латвія поступово відмовиться від російської у школах як другої іноземної
17:08
Україна та НАТО обговорили деталі створення спільного центру в Бидгощі
17:02
Брак грошей, людей і розуміння, що "відбудова – це не розкіш": головні інсайди заходу "Відбудова України"
17:01
Посол Німеччини під час поїздки у Миколаїв відвідав навчання українських саперів
16:59
Раду з підтримки кінематографії при Держкіно остаточно визнали нелегітимною
16:57
За добу українці інвестували в облігації у "Дії" понад 30 млн грн – Федоров
16:29
фото"Porsche на тестя": у заступника начальника поліції знайшли 14 млн незаконних активів
16:28
Фонд держмайна продав майновий комплекс ДП "Інжексбуд" за 27,5 мільйона
16:28
ВІДЕОШІ та кадри українських бомбардувань. Польський режисер випустить фільм про Путіна
16:27
Рада дозволила АРМА купувати військові облігації за арештовану валюту
Усі новини...