Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович подякував депутатам за "добру ноту" – кризу?

Вівторок, 19 червня 2007, 15:23

Прем'єр-міністр Віктор Янукович висловив подяку народним депутатам п'ятого скликання і висловив бажання працювати з ними й надалі.

"Не зважаючи на труднощі та перепони, які вам довелося долати, парламент протягом усього часу разом з урядом забезпечував життєдіяльність країни", - зазначається у листі прем'єра до парламенту.

"Без законів, які ви ухвалили, неможливим було б прискорення темпів економічного розвитку та реалізація важливого соціального пакету, які дали зелене світло початку поліпшення життя громадян України", - сказав Янукович.

"Сьогодні ми можемо сказати, що ми разом заклали фундамент для тих стандартів життя людей, які прагнемо створити в Україні. Я сподіваюся, що ми разом будемо продовжувати цю потрібну для країни та народу справу", - додав він.

У своєму листі прем'єр називає Верховну Раді п'ятого скликання "парламентом реформ": "Тому що були здійснені принципові реформи влади в Україні. І ми з вами будемо продовжувати та закріплювати цей процес".

"Ми з вами встигли чимало зробити. Але ще більше належить реалізувати. Мені шкода, що нам не дають продовжувати працю, не дають завершити ті заходи з підвищення стандартів життя громадян України, які ми запланували", - зазначив Янукович.

"Але як би там не було, ви підбиваєте підсумки даного етапу своєї роботи в парламенті на добрій ноті. Успішно завершуєте цей період, щоб уже незадовго повернутися до наступного кроку, який разом будемо здійснювати на шляху, який ми визначили", - додав він.

"Маю на увазі роботу з ухвалення податкового кодексу, з цілого комплексу заходів, які поліпшать умови для діяльності малого та середнього бізнесу. Маю на увазі реалізацію реформи судочинства з тим, щоб перед законом в Україні рівними були всі", - пояснив прем'єр.

"Висловлюючи сьогодні вам подяку за продуктивну співпрацю у цьому періоді нашого партнерства, я хотів би наголосити, що прагну працювати з кожним із вас і надалі, оскільки ви довели Україні та народу свою ефективність, державну мудрість, толерантність та відповідальність перед людьми та Батьківщиною", - заявив Янукович.

Цей лист голова Верховної Ради Олександр Мороз зачитав депутатам у сесійній залі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування