Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович умовив нафтотрейдерів на бензин по 4,60

Вівторок, 19 червня 2007, 19:02

Кабінет міністрів і найбільші нафтотрейдери домовилися про фіксування ціни бензину марки А-95 на рівні 4,6 грн за літр, дизельного палива - 4 грн за літр на період до кінця червня-початку липня.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу віце-прем'єра Андрія Клюєва.

За даними прес-служби, домовленість досягнута в ході наради експертно-аналітичної групи з питань функціонування ринку нафти, нафтопродуктів і розвитку нафтопереробної промисловості під головуванням Клюєва.

Віце-прем'єр також доручив секретаріату групи продовжити підготовку щодекадних бюлетенів з балансами ресурсів нафтопродуктів і цін на основні види бензинів і дизпаливо і надавати членам групи відповідну інформацію з метою запобігання негативних тенденцій на ринку нафтопродуктів.

Крім того, у прес-службі повідомили, що на засіданні також було розглянуто питання про пакет законопроектів, спрямованих на сприяння реконструкції, модернізації і будівництву нових потужностей нафтопереробних підприємств і питання підготовки введення нових державних стандартів на моторні палива, що відповідає стандартам Євро-3.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування