Гриценко думає, що Луценко чинить провокації?

Вівторок, 19 червня 2007, 19:24

Міністр оборони Анатолій Гриценко закликає учасників формування блоку в складі партії "Народний Союз Наша Україна", громадянського руху "Народна самооборона" і блоку "Рух-Українська правиця" не ставити один одному ультиматуми.

Про це Гриценко сказав журналістам у літаку на шляху в Москву для участі в засіданні ради міністрів оборони СНД, повідомляють Українські новини.

"Кожна зі сторін повинна зняти будь-які ультимативні вимоги й думати про те, яким чином досягти найкращого результату на виборах", - сказав Гриценко.

За його словами, будь-які ультиматуми або провокаційні заяви засобам масової інформації з приводу того, хто яким номером проходить у списку, або озвучування яких-небудь неузгоджених речей, це або провокації, або підтвердження того, що хто-небудь не хоче бути в складі блоку й шукає привід для того, щоб з нього вийти.

Як відомо, "Народна самооборона" має намір самостійно брати участь у позачергових виборах Верховної Ради, якщо до 1 липня не будуть погоджені технічні принципи створення загального блоку із блоками "Наша Україна" й "Рух-Українська правиця".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування