Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До кінця тижня Луценко, Кириленко і "правичці" оберуть собі нове ім’я?

Середа, 20 червня 2007, 08:32

Депутат Верховної Ради V скликання від "Нашої України" Юрій Ключковський заявляє, що до кінця тижня буде вирішено питання щодо назви блоку демократичних сил.

Як передає УНІАН, на прес-конференції у Тернополі у вівторок він повідомив, що з цього приводу ще тривають переговори.

"Ми вважаємо, що вона (назва) має бути лаконічною. Обов’язковою також є присутність у назві нашої партії як найбільш відомого та розповсюдженого об’єднання", - сказав Ключковський.

Він зауважив, що партнери по блоку хочуть бачити у назві блоку і назви їхніх політичних сил, "але тоді назва стане дуже громіздкою та невимовною".

"Та, гадаю, цього тижня з назвою блоку все вирішиться остаточно", - наголосив "нашоукраїнець".

За словами Ключковського, угода про створення блоку демократичних сил фактично підписана, переговори тривають лише щодо назви.

Голова тернопільського обласного осередку "Нашої України" Олег Гуменюк також зазначив, що 54% депутатських мандатів отримають за результатами парламентських виборів члени "Нашої України", 25% - "Народної самооборони Юрія Луценка", 21% - "Руху - Української правиці".

На думку Ключковського, такий розподіл не зовсім відповідає політичним уподобанням електорату, "але ми пішли назустріч нашим партнерам".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...