Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Довгий дорікнув Тимошенко, що вона цурається "дерибанити" землю разом з більшістю

Середа, 20 червня 2007, 12:47

Секретар Київради Олесь Довгий вважає, що спроби Блоку Юлії Тимошенко оскаржити в суді рішення, ухвалені на засіданні Київради 14 червня, підтверджують, що ця політична сила не хоче працювати на благо киян.

Про це Довгий заявив в інтерв’ю журналістам, повідомляє прес-служба Київради.

Він нагадав, що на засіданні Київради 14 червня депутати, зокрема, проголосували за спорудження нового корпусу інфекційної лікарні №4, надання компенсацій дачникам Русанівських садів та ухвалив "ще багато важливих для всіх киян рішень".

"Намагання поставити під сумнів ці рішення означає лише одне: продовження руйнівної політики БЮТ у столиці. І кияни повинні знати про те, що саме представники цієї політичної сили заради якихось лише їм відомих інтриг, хочуть, приміром, відмінивши рішення про компенсації русанівським садоводам, загальмувати спорудження Подільсько-Воскресенського мостового переходу, який має забезпечити будівництво метро на Троєщину”, - зазначив Довгий.

На його думку, "постійні претензії" депутатів БЮТ до ухвалення Київрадою земельних питань "вже давно всім набили оскомину”.

"Якщо "бютівці” не хочуть працювати, наповнювати бюджет міста та разом знаходити джерела для збільшення соціальних витрат, то нехай заявлять про це публічно. Якщо, звичайно, у них вистачить на це духу”, - наголосив Довгий.

Як відомо, на сесії Київради 14 червня було ухвалено низку земельних питань. Зокрема, Київрада віддала трьом комерційним структурам близько 30 га землі рекреаційної зони біля затоки Собаче гирло на Оболоні, а також продала 4 земельні ділянки загальною площею 4,2 га на суму 66,11 млн. грн.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...