Зварич підштовхує Мороза до старту

Четвер, 21 червня 2007, 11:20

Представник президента у Верховній Раді п'ятого скликання Роман Зварич вважає, що рішення президії політради Партії регіонів про намір брати участь у дострокових виборах свідчить про їх невідворотність.

"Рішення президії політради Партії регіонів свідчить про те, що вибори є невідворотніми незалежно від бажання деяких політиків", - цитує слова Зварича прес-служба "Нашої України".

"Гадаю, що ті політичні сили, які зі спекулятивних міркувань дозволяли собі чинити дії, спрямовані на зрив виборів, усвідомлять їхню необхідність і почнуть готуватися до виборчого процесу", - додав він.

На думку Зварича, "цьому має сприяти той факт, що провідна політична сила антикризової коаліції визнала бездоганність правової позиції президента і остаточно пристала на компромісний легітимний шлях врегулювання політичної кризи".

Представник президента відзначив високий рівень рішучості президента Віктора Ющенка щодо вирішення тієї політичної ситуації, яка склалася у країні.

Він закликав лідерів коаліційних фракцій дотримуватися політичних домовленостей "трійки", відмовитися від "лицемірства і не робити кроків, які можуть завести ситуацію в безвихідь, а зосередитися на підготовці до виборчої кампанії".

Як відомо, на засіданні президії політради ПР вирішила, що вона готова до участі в передвиборчій гонці на дострокових парламентських виборах 30 вересня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування