Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Україна має забезпечити "комфортний" переїзд російському ЧФ в Росію

Четвер, 21 червня 2007, 16:26

Лідер "Нашої України" В’ячеслав Кириленко виступає за виведення Чорноморського флоту Росії після 2017 року.

Про це сказав Кириленко на прес-конференції в четвер.

За його словами, Україна до 2017 року має забезпечити взаємовигідне існування Чорноморського флоту на своїй території і "з наближенням 2017 року дати відповідні рецепти".

"На мою думку, це має бути рішення, яке забезпечує адаптоване, комфортне перебазування Чорноморського флоту на свою територію на нову базу, про будівництво якої ми в Україні маємо інформацію", - сказав він.

Тому, на думку Кириленка, до того часу на рівні українського парламенту та президента необхідно вирішити питання щодо гідрографічних об’єктів і "низки інших неприємних деталей у взаємовідносинах Чорноморського флоту Росії і української влади".

Відповідаючи на питання російських журналістів щодо намірів "Нашої України" співпрацювати з політичними силами російської федерації, він сказав, що "Наша Україна" вже співпрацює з демократичними силами і з окремими російськими політиками, наприклад з Немцовим.

"Ми можемо співпрацювати з будь-якою силою, яка визнає рівноправні партнерські відносини між Росією і Україною", - зазначив він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...