Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович поскаржився Фрадкову на проблеми зі зброєю

П'ятниця, 22 червня 2007, 11:47

Одним із найсерйозніших питань, яке необхідно буде розглянути найближчим часом українсько-російській комісії, є співпраця у сфері військово-промислового комплексу.

Про це заявив прем’єр Віктор Янукович на другому засідання Комітету з питань економічного співробітництва Міждержавної українсько-російської комісії, повідомляє УНІАН.

Питанням, що також хвилює, за словами Януковича, є робота на третіх ринках.

"Це питання нас хвилює, тому що обсяг зовнішньої торгівлі в Україні 91% ВПК. Він сьогодні має тенденцію до зниження. Ми проаналізували ситуацію. Вважаємо, що це питання дуже актуальне, і його необхідно найближчим часом розглянути і визначитися", - сказав Янукович.

У цілому Янукович висловив задоволення роботою міжурядової комісії.

"Звичайно, у нас є ще маса питань, до яких, як мовиться, ми ще не добралися", - зазначив Янукович.

За його словами, це питання авіабудування, робота науково-технічних комплексів двох країн - виробництво наукоємної продукції, космічна промисловість. Янукович наголосив, що робота в цих напрямах "ще попереду".

Водночас у вступному слові прем`єр-міністр Росії Михайло Фрадков відзначив, що на засіданні будуть розглянуті актуальні питання двосторонньої співпраці в багатьох галузях економіки, зокрема, в паливно-енергетичному комплексі, атомній енергетиці, авіаційній і космічній промисловості, в транспортній сфері і авіапромисловому комплексі.

За словами Фрадкова, з часу проведення першого засідання були визначені нові напрями співпраці і почато реалізацію нових спільних проектів, підготовлена програма взаємодії до 2010 року, яку сьогодні планується підписати.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування