Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лікар Цушка не виключає, що його отруїли

Субота, 23 червня 2007, 14:35

Лікар-консультант Василя Цушка Ілля Ємець не виключає, що інфаркт міністра внутрішніх справ міг бути спровокований отруйними речовинами.

Про це лікар заявив в інтерв`ю "Киевскому телеграфу", водночас зазначивши, що в даний час підтвердити чи спростувати дану версію неможливо.

"Виключити чи підтвердити отруєння можна було лише в перші години, взявши аналізи крові і сечі, перевіривши їх на наявність тих агентів, які не повинні зустрічатися в організмі людини. Цього зроблено не було. Тому зараз робити подібні висновки вже пізно" – відзначив лікар.

Ємець відзначив також, що стан міністра МВС після операції задовільний і найближчим часом він може повернутися на свою посаду.

"Організм у Василя Петровича достатньо молодий, і мені як фахівцеві здається, що ця людина найближчим часом зможе займатися найважчою працею. Цушко абсолютно здоровий для того, аби продовжити працювати на своїй посаді", – відзначив Ємець.

Крім того, виконуючий обов`язки міністра внутрішніх справ Михайло Корнієнко в суботу заявив, що дату повернення Цушка можуть визначити лише лікарі.

"Сказати складно. Він зараз перебуває на реабілітації, і про цей термін (повернення) знають лише лікарі", - сказав Корнієнко.

Він також відзначив, що якщо міністр МВС перебуває "в реабілітаційному періоді, значить йде його одужання".

Як повідомлялося, 26 травня Цушка було госпіталізовано з діагнозом "інфаркт міокарду". 31 травня у зв`язку з погіршенням стану здоров`я його реанімаційним літаком було доставлено до німецької клініки, де 1 червня міністра прооперували.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування