Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко кличе до себе Кличка

Субота, 23 червня 2007, 22:51

"Наша Україна" буде мати за честь бачити у своєму списку Віталія Кличка.

Про це заявив лідер "Нашої України" В’ячеслав Кириленко під час зустрічі з громадою Калуша в суботу, повідомляє прес-служба партії.

"У нашому списку більше ніколи не буде зрадників. Позавчора я мав бесіду з Кличком і, якщо він погодиться йти у велику політику, "Наша Україна" буде мати за честь бачити його у своєму списку", - наголосив Кириленко.

"У фракції "Наша Україна" ВР п’ятого скликання сформувався надійний кістяк із 20-30-ти депутатів. Щодо інших, ми будемо дивитися, кому краще займатися бізнесом, а кому політикою", - зазначив він.

"Ми будемо йти до людей, спілкуватися, будемо робити чесні відкриті кроки. І тоді, я переконаний, люди нас зрозуміють і нам повірять", - сказав він.

Як приклад він навів той факт, що в перший же день свого призначення міністром праці наказав “вирвати з м’ясом” турнікет у міністерстві. "Інвалід, який приїздив на візку, не міг потрапити на прийом до чиновника через той турнікет", - зауважив Кириленко.

"Ось такими простими, але потрібними кроками ми будемо завойовувати довіру і прихильність громадян", - підкреслив лідер "Нашої України".

Також він зазначив, що "Наша Україна" у ВР наступного скликання буде ініціювати прийняття закону про захист честі та гідності президента, за який виступають мільйони українців.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...