Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головними по виборах у Тимошенко будуть Турчинов і Вінський

Понеділок, 25 червня 2007, 11:28

Головою центрального штабу БЮТ на дострокових парламентських виборах буде Олександр Турчинов, а його заступником – Йосип Вінський.

Про це в інтерв’ю "Україні молодій" розповів сам Вінський.

Він також запевнив, що БЮТ не вестиме боротьбу під час виборчої кампанії "на помаранчевому полі", а ставитиме собі за мету усунення від влади Партії регіонів.

Так, говорячи про "Нашу Україну", Вінський сказав: "Це наші політичні партнери БЮТ, і нас цікавить тільки загальна сума відсотків, яку ми наберемо разом із ними. І кожен успіх "Нашої України" нас жодним чином не засмучує".

На його думку, після виборів саме ці сили створять коаліцію.

"Основний шлях зі створення коаліції ми вже пройшли. У нас є угода, вона діє зараз і буде діяти після виборів. Вона написана і програмно, й організаційно. Тому я тут не бачу ніяких проблем", - сказав Вінський.

На питання, чи можуть виникнути проблеми з кадровим розподілом в коаліції демократичних сил, як це було рік тому, Вінський відповів:

"У нас принципи розподілу визначені: 50 на 50 кожній силі. Я думаю, що нам вистачить коректності та розуміння, щоб усе це довести до кінця".

Він також сказав, що БЮТ вже повністю готовий до виборів.

"Усе готово. Ми ще з квітня, коли президент видав перший указ про розпуск Верховної Ради, перебуваємо в цій стадії. Ми проводили з'їзди, висували кандидатів, у нас сформована вся піраміда", - зазначив Вінський.

За його словами, у БЮТ вже сформовані виборчі штаби "по всій вертикалі аж до виборчих дільниць".

"Усе готово по всій Україні. Зараз ми кінцево відшліфовуємо деякі речі з точки зору більш коректної, більш продуктивної організації роботи. Процес організаційний — він безконечний. Міняються люди, підтягуються нові — сильніші, авторитетніші", - сказав Вінський.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування