"Наша Україна" пустила в гру "кремлівську" карту

Понеділок, 25 червня 2007, 11:44

Прем'єр-міністр Віктор Янукович їздив до Росії для того, щоб "отримати директиви щодо останніх подій в Україні та передвиборчі консультації".

Так прокоментував візит Януковича до Росії заступник голови партії "Наша Україна" Зіновій Шкутяк, повідомляє прес-служба партії.

"Ми всі дуже добре знаємо, що Кремль має великий вплив на основні політичні напрямки Партії регіонів", - зазначив Шкутяк.

"Природно, що перед виборами Януковичу треба було з'їздити в Москву і отримати директиви щодо тих подій, які зараз відбуваються в Україні, зокрема і передвиборчі консультації", - додав він.

На переконання Шкутяка, "жести Путіна, які він робить на адресу сьогоднішньої влади, піднімаючи ціни на газ до захмарних висот, відверто говорять про те, що російські чиновники підтримують "дружбу" з "коаліціянтами".

"А вони цього не розуміють і по звичці, вже давно прогнувшись перед Москвою, ніяк не можуть розігнутись", - додав представник "Нашої України".

За словами Шкутяка, "Янукович вже давно танцює під дудку Москви, а його підопічні під пильним керівництвом свого лідера радо обслуговують сусідню державу і працюють лише на задоволення їхніх забаганок".

Представник "Нашої України" вважає, що Москві "дуже не до вподоби те, що зараз відбувається в Україні, тобто нормалізація стосунків та врегулювання політичної кризи через дострокові вибори".

"Кремль неодмінно буде намагатися втручатися в наші справи і нав'язати нам свій передвиборчий сценарій", - наголосив Шкутяк.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування