Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Клуб Ахметова відновив війну із Суркісом

Понеділок, 25 червня 2007, 13:43

Футбольний клуб "Шахтар" обвинувачує главу федерації футболу України Григорія Суркіса в подвійних стандартах щодо суддівства в матчах.

Відповідний лист розміщено на сайті клубу. "Шахтарів" обурив той факт, що ФК "Карпати" пише листа "футбольному керівництву країни", де вимагає суворого покарання футболістів "Дніпра" і "Шахтаря".

У той же час ФК "Шахтар" відзначає, що суддя, який допустив помилки в матчі "Динамо"-"Шахтар", так і не був покараний.

"Складається враження, що офіційні особи Федерації футболу, гордо зберігаючи мовчання щодо суддівства матчу "Шахтар" – "Динамо", дають арбітрам зрозуміти, які наслідки мають суддівські помилки на користь "Динамо" і на користь "Шахтаря", - йдеться в листі.

"Подвійні стандарти у футболі – огидна тенденція, з якою потрібно боротися. За всім цим стоїть "братерська" підтримка, містечкова, кумівська філософія, політика лицемірства і шантажу, що не має нічого спільного з цивілізованими методами керівництва. Дивно і страшно, що біля керма української Федерації Футболу зібралися люди, що давно перетворили цю організацію в приватну крамничку для задоволення власних інтересів", - відзначає ФК "Шахтар".

"Напередодні нового футбольного сезону ми повинні позбавити український футбол від політики подвійних стандартів і провести національний чемпіонат так, щоб нам усім не було соромно ні один перед одним, ні перед своїми уболівальниками", - наголошується в листі.

Як відомо, віце-президент донецького "Шахтаря" Борис Колесников давно веде протистояння з президентом ФФУ Суркісом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування