Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко просить Тимошенко освіжити Томенку пам'ять

Понеділок, 25 червня 2007, 16:37

"Народна самооборона" нагадує члену БЮТ Миколі Томенку про домовленість керівників цих двох сил діяти в режимі ненападу.

Так у "Народній самообороні" відреагували на інтерв'ю Томенка "Українській правді", в якому він, на думку руху, "висловлює безпідставні закиди на адресу Юрія Луценка та очолюваного ним руху".

"Віце-спікер примарного парламенту Микола Томенко очевидно так захопився своєю високою посадою, що забув про домовленість між керівниками "Народної самооборони" та БЮТ діяти в режимі ненападу", - зазначається в повідомленні.

"Надзвичайна поінформованість одного з лідерів БЮТ у стосунках Юрія Луценка з президентом і у фінансових справах НС не може не тішити. Хоча прізвище людини, яка фінансово підтримує рух Луценка, сьогодні відоме всім і ніколи не було таємницею", - додається в документі.

"Колись у війну про бійців, які побували у ворожому таборі, казали, що вони повернулися з холоду. Тому просимо Юлію Володимирівну нагадати людині, яка вернулася "з морозу", про існування відповідних домовленостей", - зазначає "Народна самооборона".

При цьому рух нагадує, що "Народна самооборона" та БЮТ погодилися не лити бруд одне на одного ще наприкінці 2006 року з тієї простої причини, що така інфантильна поведінка не личить демократичним політикам і навряд чи додасть голосів котрійсь силі".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування