Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича Луценку пропонують змінити професію

Понеділок, 25 червня 2007, 18:47

Прес-служба Партії регіонів вважає, що лідеру Народної самооборони Юрію Луценку варто змінити професію.

Так прес-служба партії прокоментувала інтерв’ю Луценка, в якому він розповів, що під час його перебування на посаді міністра внутрішніх справ йому пропонували 3 млн. доларів хабара за те, щоб він призначив певну людину на посаду в Донецькій області.

Прес-служба зазначає, що 10 лютого 2005 р. під час перебування президента Віктора Ющенка в Донецьку Юрій Луценко заявляв, що за призначення начальника міліції Донецької області йому пропонували хабар у розмірі 1 млн. доларів.

"Подібна поведінка Луценка до болю нагадує відомого персонажа з усіма улюбленої комедії Гайдая "Іван Васильович міняє професію" - "обкраденого" стоматолога Антона Семеновича Шпака, список украдених речей якого щохвилини зростав у геометричній прогресії", - зазначається у повідомленні.

Прес-служба також навела цитату з фільму: "От список украдених речей, украли: два магнітофони, дві кінокамери, два портсигари, будь ласка… (Через мить) Три магнітофони, три кінокамери закордонних, три портсигари вітчизняних, куртка замшева... три куртки".

"Оскільки подібність Луценка з персонажами вітчизняної кінематографії стає вже непристойною для політика "такого рівня", ми пропонуємо: Юрій Віталійович, змініть професію й забавляйте людей у тих сферах, які не наносять їм збиток. Адже такий " політик-комедіант" дуже дорого обійдеться народу", - наголошується у повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування