1 липня на українців чекає традиційний "сюрприз" від Рудьковського

Вівторок, 26 червня 2007, 10:21

Державна адміністрація залізничного транспорту України "Укрзалізниця" з 1 липня підвищує тарифи на пасажирські перевезення на внутрішньоукраїнському сполученні на 5%.

Підвищення проводиться відповідно до наказу Міністерства транспорту і зв'язку від 27 січня про поетапне підвищення тарифів на пасажирські перевезення у 2007 році.

Згідно з наказом, тарифи поетапно підвищуються на 5% стосовно попереднього рівня тарифу: з 1 березня, з 1 травня, з 1 липня, з 1 вересня, з 1 листопада.

Раніше, з 25 травня на 1% подорожчала вартість проїзду залізничним транспортом в плацкартному вагоні міжнародного сполучення. З 9 квітня вартість проїзду в загальних і плацкартних вагонах міжнародного сполучення зросла на 20%, у купейних і СВ - на 23%.

Підвищення тарифів здійснене в рамках наказу Мінтрансзв’язку від 29 березня, відповідно до якого "Укрзалізниця" змінила коефіцієнти регулювання вартості квитків для базових ставок міждержавного пасажирського тарифу.

За даними "Укрзалізниці", донедавна проїзд у міжнародному сполученні на залізницях України був одним з найдешевших як в СНД, так і в Європі. У 2006 році збитки залізниці від перевезень пасажирів склали близько 2,5 млрд. грн.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування