Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович вже однією ногою на старті виборів

Вівторок, 26 червня 2007, 10:38

Прем'єр-міністр Віктор Янукович близький до згоди брати участь у дострокових виборах.

Це Янукович дав зрозуміти під час відкриття засідання Кабінету міністрів у вівторок.

"Ми знаємо, як народ ставиться до дострокових виборів. Але якщо це станеться – а ми вже напередодні прийняття такого рішення – безумовно, ми будемо виконувати це рішення", - заявив прем'єр.

Крім того під час вступного слова Янукович торкнувся теми майбутнього Дня Конституції.

"28 числа – свято Конституції, яка не виконується. Декілька днів будуть вихідних, тому треба зробити людям святковий настрій", - звернувся прем'єр до присутніх міністрів.

"Я просив би Кузьмука разом з правоохоронними відомствами подивитися, щоб був порядок", - додав він.

Також Янукович звернувся до віце-прем'єрів "забезпечити всі культурні заходи", а до віце-прем'єра Миколи Азарова – тримати на контролі роботу фінансової системи, "щоб ми не пересвяткували".

"Що стосується моєї точки зору на конституційні проблеми, то я її висловлю в письмовому вигляді. У вас буде можливість прочитати мій текст найближчими днями. Але я не знаю, де буде розміщена ця інформація", - зазначив прем'єр.

Янукович назвав головною проблемою "створення ефективної системи влади". "А для цього треба баланси і противаги, і все це треба зробити якнайшвидше", - сказав він.

Прем'єр також повідомив, що у середу повинно відбутися останнє засідання Верховної Ради, тому слід встигнути розглянути ключові проблеми.

"До кінця дня подайте в апарат прем'єр-міністра всі пропозиції та напрацювання. Завтра на цих питаннях будемо робити наголос", - пояснив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування