"Наша Україна" обіцяє обійтися без бруду, бо вже про все домовлено

Вівторок, 26 червня 2007, 11:20

Лідер "Нашої України" В'ячеслав Кириленко заявляє, що "Наша Україна" не буде використовувати адмінресурс під час дострокових виборів.

"Наша політична сила виступає проти застосування всіх видів адміністративного ресурсу, тому що він спотворює волю народу та результати виборів. Обіцяю, що "Наша Україна" адмінресурс застосовувати не буде", - сказав він в інтерв'ю "Столичным новостям".

За словами Кириленка, "Наша Україна" не буде застосовувати і брудних технологій у відношенні до своїх політичних партнерів.

"З нашими партнерами ми вже уклали угоду, виходячи з якої будемо дотримуватися миру й взаєморозуміння", - цитує слова лідера "Нашої України" прес-служба партії.

"Домовленості про створення демократичної коаліції в майбутньому парламенті для "Нашої України" занадто дорогі, щоб в такий спосіб їх порушувати", - додав Кириленко.

Він також відзначив, що всі політичні сили вже зрозуміли невідворотність виборчого процесу:

"Ми є свідками відповідних заяв лідерів Партії регіонів про готовність до участі в позачерговій виборчій кампанії. А те, що спікер Мороз продовжує забавляти нас черговими вигадками, то це його особиста справа".

Крім того Кириленко заявив, що вважає "безпідставними заяви екс-спікера Мороза про внесення змін до Конституції з метою обмеження повноважень президента".

"Парламент сьогодні недіючий, тому всі пропозиції Олександра Мороза – нелегітимні. "Наша Україна" буде виступати за посилення повноважень президента", - зазначив він.

"Вважаю, що сьогодні владні повноваження глави держави й Верховної Ради розбалансовані, тому необхідно підсилити повноваження президента. Не виключаю, що таке посилення відбудеться вже цього року шляхом проведення всенародного референдуму", - наголосив Кириленко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News