Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка вимагають покарати Семенюк за використання "політичних перипетій"

Вівторок, 26 червня 2007, 11:46

Секретаріат президента розцінює рішення Господарського суду Києва про скасування договору купівлі-продажу державної частки акцій холдингової компанії "Луганськтепловоз" як об’єктивне і справедливе.

Про це заявив у вівторок заступник керівника секретаріату президента – постійний представник президента в Кабінеті міністрів Олександр Шлапак.

"Цей судовий вердикт підкреслює глибоку кризу в сфері приватизації внаслідок неефективної роботи Фонду державного майна, який, скориставшись політичними перипетіями, прийняв ряд рішень, здатних заподіяти збитки державі та погіршити інвестиційний клімат в нашій країні", - передає прес-служба президента його слова.

Шлапак звернув увагу, що Господарський суд столиці встановив порушення при проведенні конкурсу з приватизації держпакета акцій "Луганськтепловозу".

Раніше президент Віктор Ющенко офіційно звертався до Генеральної прокуратури з проханням дати юридичну оцінку щодо дотримання ФДМ законодавства у процесі приватизації окремих об’єктів державної власності, у тому числі "Луганськтепловозу".

Генпрокуратура, зокрема, зробила висновок, що ФДМ безпідставно не допустив до конкурсу українських покупців.

Вимоги законодавства були обійдені і при продажу підприємства "Львівприлад", зазначається в повідомленні.

Представник президента в уряді вказав, що Генпрокуратура поінформувала президента про виявлені порушення під час приватизації "Луганськтепловозу" та "Львівприладу".

Шлапак вважає, що винні у цьому посадовці мають бути притягнуті до відповідальності за дії, які заподіяли значних збитків державі.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...