ПАРЄ сказала Ющенку "так"

Вівторок, 26 червня 2007, 12:36

Президент Віктор Ющенко одержав листа від президента Парламентської Асамблеї Ради Європи Рене ван дер Ліндена, в якому підтверджено участь спостерігачів від ПАРЄ під час проведення позачергових виборів до Верховної Ради.

Про це заявив керівник президентського секретаріату Віктор Балога, повідомляє прес-служба президента.

"У посланні зі Страсбурга підкреслено усвідомлення Бюро Асамблеї важливості голосування 30 вересня. Формується спеціальна делегація із 40 представників для спостереження за виборами. Також в Україну за місяць до дня народного волевиявлення прибуде міжпартійна місія з 5 делегатів", – сказав Балога.

На його думку, одержаний лист від президента ПАРЄ "з усією очевидністю доводить визнання світовим співтовариством необхідності проведення позачергових виборів до Верховної Ради як єдиного способу подолання політичної кризи" в Україні.

"Європа, на відміну від деяких українських політиків, не ставить під сумнів дату 30 вересня і вже готується до спостереження за ходом голосування. Це чіткий знак тим політичним силам, які ще сподіваються зірвати вибори: марні надії", - сказав Балога.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування