Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз ще не розібрався – чи то Балога боягуз, чи просто невіглас

Вівторок, 26 червня 2007, 13:41

Голова Верховної Ради п'ятого скликання Олександр Мороз називає заяви глави секретаріату президента Віктора Балоги на його адресу демонстрацією "або політичного невігластва, або страху".

Так він прокоментував журналістам слова Балоги про те, що в діях спікера є ознаки кримінального злочину, повідомляє УНІАН.

Мороз зазначив, що "погрози відносно тюремного ув'язнення і всього іншого, я думаю, що це така своєрідна демонстрація свого, скоріше за все, або політичного невігластва, або страху".

Реклама:

"У будь-якому разі, я на це не хочу звертати увагу", - зауважив він. Мороз вважає, що йому не потрібно "коментувати керівника канцелярії президента".

Спікер також заявив, що Балога повинен відповідати за "зловживання службовим становищем і невиконання своїх повноважень".

Він пояснив, що йдеться про ті попередні заяви Балоги, коли він заявляв, що ВР неправочинна з 2 квітня, і коли пізніше намагався відправити до парламенту законопроекти, не даючи їх на підпис президенту.

ВІДЕО ДНЯ

"За ці речі, які називаються зловживанням службовим становищем і невиконанням своїх повноважень, доведеться рано чи пізно нести відповідальність. І це буде обов'язково і невідворотно", - наголосив Мороз.

Він також піддав критиці ролики за участю президента Віктора Ющенка, які демонструються на телеканалах.

Мороз вважає, що все це отримає "правову оцінку згодом". Він також не виключає можливості, що "і сьогодні прокуратура буде висловлюватися з цього приводу".

Водночас, Мороз вважає корисним, що Балога звернувся до Генпрокуратури з приводу правового аналізу діяльності парламенту.

Як відомо, 25 червня Балога заявив, що у діях голови Верховної Ради п'ятого скликання Мороза є ознаки кримінального злочину, і звернувся з листом до Генпрокуратури з проханням провести правовий аналіз його діяльності.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування