Янукович заявив, що вони з Ющенком - "не розлий вода"

Середа, 27 червня 2007, 11:20

Прем'єр-міністр Віктор Янукович заявляє про відсутність розбіжностей із президентом Віктором Ющенком в питанні підвищення соціальних стандартів у бюджеті на 2008 рік.

"Графік підготовки бюджету виконується, готова бюджетна резолюція, бюджет буде підготовлений вчасно", - сказав прем'єр на прес-конференції в середу.

"Соціальні параметри на 2008 рік будуть високими, будуть підняті. У нас є всі підстави планувати бюджет 2008 року з урахуванням нашої економічної ситуації", - додав він.

На питання, чи будуть у бюджеті-2008 враховані соціальні ініціативи президента, Янукович відповів, що "перш, ніж про це заявляти, потрібно усе порахувати".

"Коли ми усе порахуємо і побачимо реальність виконання цих задач... Про те, що ми будемо разом із президентом прагнути піднімати соціальні стандарти, у мене немає сумнівів", - заявив прем'єр.

"Я ніколи не робив цього (заяв) передчасно. Як говорять хлібороби: "Хліб можна порахувати, коли він у коморі". Так і економіка", - додав він.

За словами Януковича, "політика в нас тут буде єдина". "У цьому розбіжностей із президентом не було, немає і не буде. Головне – можливості", - резюмував прем'єр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування