Фірташ збирається очищуватися від екс-пасинка через прокуратуру

Середа, 27 червня 2007, 11:38

Підприємець Дмитро Фірташ вважає питання розірвання шлюбу з колишньою дружиною Марією остаточно урегульованим і заперечує свою причетністю до інциденту, що стався наприкінці 2006 року з його пасинком Олександром Калиновським.

Про це заявив керуючий директор холдингової компанії Group of Dmitry Firtash Роберт Шетлер-Джонс, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Шлюб Дмитра і Марії Фірташ розірвано більше півтора роки тому, і Дмитро Фірташ підкреслює, що до цього часу всі юридичні і майнові питання, пов'язані з розірванням цього шлюбу, урегульовані в суді і закріплені у мировій угоді", - зазначається в заяві менеджера.

Крім того, він сказав, що Фірташ не має ніякого відношення до дорожньо-транспортної пригоди у Києві, в якій загинули дві людини і постраждав Калиновський, син Марії Фірташ від першого шлюбу.

"Дмитро Фірташ не мав ніяких контактів з українськими органами прокуратури і слідства з даної події. Він висловлює глибоке співчуття родичам загиблих", - стверджує Шетлер-Джонс.

Фірташ, за його словами, має намір звернутися з офіційною скаргою в прокуратуру і судові органи України у зв'язку з розповсюджуваними помилковими твердженнями, які завдають шкоди його репутації і створеній ним холдинговій компанії Group DF.

Представник Group DF повідомив, що компанія не має інформації про судові рішення, які робили б недійсною мирову угоду, укладену при розірванні шлюбу Дмитра і Марії Фірташ у 2005 році.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування