Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз поки не просився у список "Регіонів"

Середа, 27 червня 2007, 12:55

Партія регіонів піде на вибори самостійно, заявляє лідер фракції Раїса Богатирьова.

За її словами, остаточно це рішення буде ухвалюватися з’їздом, дата якого буде визначена у середу під час засідання політради партії.

"Але з упевненістю можна сказати, що ми самодостатня політична сила, яка виконала всі обіцянки, дані своїм виборцям, а тому вважаємо за потрібне йти на вибори самостійно", - сказала Богатирьова.

Водночас вона не виключила, що у список Партії регіонів увійдуть нові люди, "які поділяють її позиції, програмні цілі і хочуть долучитися до роботи у цій політичній силі".

"Коли такі заявки будуть озвучені, політрада ухвалить рішення", - сказала Богатирьова.

При цьому вона зазначила, що поки ані Партія регіонів не вела подібних переговорів ні з ким і до неї з такими пропозиціями також поки ніхто не звертався.

Богатирьова також заявила, що сесія парламенту в середу буде закрита, а свої відпустки депутати використають для роботи в округах.

Відповідаючи на питання, чи означає це, що вже остаточно вирішено, що позачергові вибори відбудуться 30 вересня, вона відповіла:

"Ми виконали всі політичні домовленості. Решта залежить від наших опонентів і ЦВК. Думаю, найближчим часом будуть дані відповіді", - сказала Богатирьова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...