Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіони не бачать іншого виходу, як через перевибори

Середа, 27 червня 2007, 13:40

Лідер фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова закликає Соцпартію та Комуністичну партію прийняти політичне і регламентне рішення про припинення засідань та роботи Верховної Ради п'ятого скликання і про перехід до організації виборчого процесу.

"Єдиним виходом зі стрімкого сповзання, що стає падінням у ще глибшу кризу, є ухвалення рішення всіма політичними силами про проведення позачергових виборів до парламенту 30 вересня 2007 року", - йдеться у заяві Богатирьової.

"Це збереже довіру, додасть мотивацію для пошуків єдності політичної системи влади, зробить нашими активними партнерами український народ", - зазначила лідер фракції Партії регіонів.

За словами Богатирьової, "продовження політики невизначеності породжує невпевненість у наших прихильників та створює підозри у наших опонентів".

"Позиція лідера партії, голови Верховної Ради оформлені їх підписами в зобов'язанні підтримати президента у проведенні позачергових виборів до парламенту. Відступати назад неможливо – це шлях до силового, неконтрольованого розвитку подій в Україні", - вважає вона.

"Ми, як партія влади, не маємо на це ні політичного, ні морального права. І не можемо взяти на себе таку відповідальність. Йти далі іншим шляхом – за рішенням судів, парламенту, ЦВК для переформатування складу ВР – нереалістично", - заявила Богатирьова.

"Повноважність ВР буде знаходитись завжди під високим сумнівом не лише з огляду на спірне право, але й тому, що опозиція в парламент вже не повернеться. На її боці буде президент", - додала вона.

"Усе це може породити непрогнозований процес виникнення реального двовладдя і двох Україн на тлі чергової рубки", - резюмувала лідер фракції Партії регіонів.

За словами Богатирьової, "наші партнери – Соціалістична і Комуністична партії – впливові і традиційні представники українського народу".

"На позачергових виборах ми будемо разом в одному національно-політичному фронті боротьби за нову якість демократії і правову та соціальну українську державу", - переконана депутат.

"Ми повернемося у національні законодавчі збори українців з переконливою політичною більшістю мандатів їхньої довіри, і створимо ще більш сильний та ефективний новий уряд на чолі з Віктором Януковичем", - додала вона.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
23:06
Мінфін оновив дані про фінансування держбюджету від початку великої війни: хто став найбільшим донором
23:01
оновлюєтьсяУ всіх областях України оголосили ракетну небезпеку, є загроза "Кинджалів"
22:27
Чарльз ІІІ уперше після виявлення раку відновлює участь у публічних заходах
22:21
КолонкаІсторія спротиву кримськотатарського політика Нарімана Джеляла
22:20
Два топменеджери Ощадбанку перейшли в правління "Сенс Банку"
22:12
Deep State: Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки
22:02
відео, оновленоНетверезий голова райдержадміністрації Броварів збив чотирьох людей
Усі новини...