Мороз не вірить у вибори, але до них готується

Середа, 27 червня 2007, 15:01

Спікер Верховної Ради 5 скликання Олександр Мороз заявляє, що з'їзд Соціалістичної партії призначений на 4 серпня.

Про це Мороз заявив на прес-конференції в середу.

"З'їзд нашої партії призначений на 4 серпня", - зазначив Мороз.

Він повідомив, що зустрічався з представниками медіа холдингу, яким сказав, що "чим більша буде якість підготовки до виборів партії, тим більше вірогідності, що виборів не буде".

"Тому ми займаємось сьогодні підготовкою до виборів, але ми з цього стану ніколи не виходили", - заявив Мороз.

Він додав, що СПУ дуже добре структурована і має партійні комітети в усіх адміністративно-територіальних одиницях України.

"Ми спокійно дивимось на оцінки рейтингові і так далі, бо такого рівня структуризації не має жодна партія в Україні", - зазначив він.

"Навіть якщо вибори відбудуться, небажані, авантюрні вибори, то ми в парламенті будемо обов’язково і будемо достойно представлені", - додав Мороз.

Він знову назвав вибори авантюрою, яка "несе величезну загрозу державі". І висловив жаль, що до цього "долучився президент".

Відповідаючи на питання про те, якими можуть бути обставини для того, щоб не проводити дострокові вибори 30 вересня, Мороз сказав, що це може бути "згода президента не займатись цією справою".

"Об’єктивна обставина – ЦВК зобов’язана виконати те, що вона мусить робити – дати тимчасові посвідчення депутатів тим, хто стоїть у списку за тими, хто був депутатом до останнього дня", - додав Мороз.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування