Мартинюк сфальсифікував повернення Головатого і Ко в "Нашу Україну"?

Середа, 27 червня 2007, 15:07

"Наша Україна" заявляє, що рішення про повернення членів Партії промисловців та підприємців до складу фракції "Наша Україна" сфальсифіковане.

Про це заявив завідувач секретаріату фракції "Наша Україна" у Верховній Раді V скликання Вадим Шкурін, повідомляє прес-служба партії.

"Рішення фракції "Наша Україна" від 30 травня про виключення Льва Гнатенка, Миколи Головатого, Василя Гурєєва, Віктора Лещенка, Віталія Майка, Олексія Федуна, Анатолія Шкрібляка зі складу фракції не може бути скасоване, бо для цього потрібно було скликати засідання фракції "Наша Україна", - заявив Шкурін.

"А це неможливо, адже депутати-"нашоукраїнці" склали свої повноваження. Тому таке рішення може бути лише сфальсифіковане", - додав він.

При цьому Шкурін наголосив, що "засідання фракції скликається її головою, а рішення приймається шляхом голосування, тобто більшістю голосів".

"Як завідувач секретаріату фракції, я офіційно заявляю, що ніяких засідань фракції не було. Секретаріат фракції не готував жодних рішень і не направляв їх до нелегітимної ВР", - заявив він.

Шкурін також відзначив, що рішення фракції про виключення депутатів ПППУ не суперечить пункту 3.6 положення про депутатську фракцію у складі Верховної Ради V скликання.

Як відомо, у середу віце-спікер Адам Мартинюк заявив, що фракція "Наша Україна" скасувала своє рішення про виключення депутатів від ПППУ зі свого складу.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...