Томенко просить Черновецького оплачувати свої мрії з власної кишені

Середа, 27 червня 2007, 15:11

Один з лідерів БЮТ Микола Томенко звинувачує столичну владу в "саморекламі за бюджетні гроші".

Про це він сказав, коментуючи появу останнім часом у столиці України рекламних щитів із зображенням міського голови під гаслом "Леонід Черновецький - мер усіх киян", повідомляє Ліга.

"Зовсім очевидно, що нинішня міська влада в самовихвалянні пішла набагато далі за своїх попередників", - цитує слова Томенка його прес-служба.

"Спочатку серед жителів столиці намагалися вести "просвітницьку роботу", супроводжуючи цитати з Конституції автографом Леоніда Черновецького. Згодом така ж масована рекламна кампанія розповідала киянам про фантастичні досягнення міської влади за рік її роботи", - відзначив член БЮТ.

"І от тепер - нова серія реклами, що фактично є не соціальною, а комерційною, оскільки містить посилання на рекламодавця", - додав він.

За словами Томенка, "київська влада, звичайно, може пропагувати свої досягнення за допомогою тиску на операторів зовнішньої реклами або за посередництвом газети "Хрещатик", що також фінансується з бюджету Києва".

"Але партія, що очолює Леонід Черновецький, або ж його "родинний" "Правекс-банк" мають усі можливості для того, щоб, принаймні, сплатити за розміщення цієї реклами на загальних підставах", - підкреслив Томенко.

Однак, за його словами, міська влада "прекрасно знає, що більшість Київради в складі блоку Черновецького, Партії регіонів і СПУ закриє очі на будь-які зловживання".

"Ті, хто рекламує київського мера, не враховують той факт, що Леонід Черновецький не був і не є мером усіх жителів Києва. За даними репрезентативних соціологічних опитувань, сьогодні за Леоніда Черновецького як міського голову готові голосувати від 10 до 15% киян", - сказав політик.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News