Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко просить виборців не їсти страви з нових героїв

Середа, 27 червня 2007, 22:50

Лідер БЮТ закликає виборців голосувати на виборах за перевірені політичні сили, а не нові проекти.

Таку думку вона висловила в ефірі 5 каналу.

Тимошенко також заявила, що неприпустимо демократичним силам втратити перемогу через чвари за посади.

"Наша команда у важкій боротьбі виборола третій шанс для країни провести дострокові вибори, прибрати мафію від влади і привести нормальні сили до влади. І хочу сказати вам, що на цей раз наша політична сила не дозволить так просто поводитись з перемогою", - наголосила лідер БЮТ.

"Потрібно не розпиляти голоси, бо коли приходить в парламент безліч партій, в тому числі і дрібних, то вони потім між собою можуть як "лего" складатися в будь-які коаліції і каламутити воду. Я думаю, що на цей раз людям доведеться зосередитися на буквально декількох партіях і зібрати всі голоси докупи", - заявила Тимошенко.

"Не треба шукати нових героїв, бо вони неперевірені. І сьогодні є така технологія, що всі політики однакові, а є там такі нові герої. Їх витягують з кишені і показують, що це новий герой. Шановні друзі, таку нову страву їсти дуже небезпечно. Спочатку треба політиків перевірити на міцність, послідовність, на дотримання принципів, а потім обирати", - наголосила вона.

Тимошенко не стала відповідати на питання, скільки лідерів опозиції (малися на увазі способи блокування БЮТ, "Нашої України", "Народної самооборони" тощо) піде на вибори, зауваживши лише, що "лідерами опозиції не призначаються, а народжуються".

Тимошенко зазначила, що "Наша Україна" має сама визначитись, як іти на вибори, а її блок піде у вже відомому складі ("Батьківщина", УСДП, ПРП).

Водночас лідер БЮТ упевнена, що в парламенті не буде ні СПУ, ні ПППУ, за винятком, якщо вони не отримають місця у списку Партії регіонів.

"Думаю, цей раз країна зможе зібрати голоси докупи і зробити свій вибір", - запевнила Тимошенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування