Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко обіцяє посадити своїх перебіжчиків

Четвер, 28 червня 2007, 09:21

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко обіцяє довести корупційність дій депутатів-"перебіжчиків" і деяких суддів Конституційного суду після повернення її команди до влади.

Про це вона заявила у вечірньому ефірі "5 каналу".

Тимошенко назвала Верховну Раду 5 скликання найбільш корумпованою за весь період незалежності України.

Реагуючи на прохання обґрунтувати свої обвинувачення, лідер БЮТ сказала: "Я думаю, ми обґрунтуємо після того, як наша команда після дострокових виборів повернеться до влади і коли силові структури будуть працювати".

"Ми знаємо кожного депутата, що перейшов з опозиції в коаліцію, знаємо, які автомобілі в нього з'явилися, які будинки, який з'явився бізнес додатковий", - відзначила вона.

Тимошенко ще раз підкреслила, що для того, щоб документально обґрунтувати ці факти, необхідно, щоб правоохоронні органи працювали на країну, а не на корумповану владу.

"Я упевнена, що силові структури зможуть продемонструвати суспільству чіткі докази корумпованості депутатів, що переходили з опозиції в коаліцію на основі певної мотивації меркантильної, і також буде доведено, я упевнена, що робили деякі судді Конституційного суду", - сказала вона.

Як відомо, у зв'язку з переходом депутатів з опозиційних фракцій у коаліцію національної єдності з метою формування конституційної більшості в парламенті президент України Віктор Ющенко розпустив Верховну Раду і призначив позачергові вибори, мотивуючи це хабарництвом депутатів-"перебіжчиків".

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування