Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Костенка не запросили на створення блоку

Четвер, 28 червня 2007, 14:54

Підписання декларації про створення виборчого блоку лідерами "Нашої України" і "Народної самооборони" стало несподіванкою для "Української правиці".

Про це заявив лідер Української народної партії Юрій Костенко, відзначивши, що це є початком створення єдиної пропрезидентської партії.

Костенко підкреслив, що представників "Української правиці" не запрошували на це підписання.

"Це несподіванка для "Української правиці"... Я думаю, що це трохи інший процес, ніж той, у якому брала участь "Українська правиця", - підкреслив він.

На думку Костенка, у даному випадку мова йде про заснування нової пропрезидентської політичної партії.

Відповідаючи на питання про те, чи розглядає блок "Рух - Українська правиця" можливість участі в створенні такої політичної сили, він повідомив, що під час проведення переговорів з "Нашою Україною" і "Народною самообороною" це питання коротко обговорювалося.

За словами Костенка, політичні сили, що входять в "Українську правицю", готові брати участь у створенні єдиної партії у випадку, "якщо мова буде йти про створення правої партії".

При цьому він уточнив, що очолювана Юрієм Луценком "Народна самооборона" сповідує ліву ідеологію, а партії "Української правиці" - націоналістичну.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування