Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман ночами вишиває хрестиком. Для Януковича

Вівторок, 10 липня 2007, 10:19

Свій 57-й день народження прем'єр Віктор Янукович відзначив у Барселоні, де проходить курс реабілітації після операції на коліні.

Про це в інтерв'ю Сегодня розповіла радник прем’єра Ганна Герман.

За її словами, до Януковича більшість соратників не полетіла і готується привітати його вже після повернення на Україну.

Водночас сама Герман розповіла, що самостійно вишила в подарунок Януковичу сорочку.

"Вишивала хрестиком, дуже довго, у ній спробувала поєднати елементи орнаменту Східної і Західної України", – сказала вона.

Голова київської організації Партії регіонів Василь Горбаль розповів, що приготував у подарунок прем'єру картину.

"Я купив її на одному аукціоні. Це картина була написана ще в 1969 році українським художником Іваном Дзюбаном, називається "Мій рідний край", і на ній зображений донецький пейзаж. Думаю, Віктор Федорович повісить її в Кабміні, вона досить велика, десь півтора на півтора метри, такий собі офісний варіант", - сказав він.

Друг родини Януковича артист Ян Табачник розповів, що подарує прем'єру медальйон зі срібла і золота.

"Це дуже красивий медальйон, на ньому написано "Душу – Богу, честь – нікому". Робили його на моє спецзамовлення", - сказав він.

Голова МНС Нестор Шуфрич зазначив, що подарує Януковичу "на всі сто – чоловічий подарунок", міністр праці і соцполітики Михайло Папієв пообіцяв подарувати прем'єру листи подяки від громадських організацій ветеранів, інвалідів і чорнобильців.

Спільний подарунок від усієї партії довірили вибирати лідеру фракції Партії регіонів Раїсі Богатирьовій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування