Сердючку вирізали з російського ефіру. Тепер за "Лукашенко, де баян"?

Вівторок, 10 липня 2007, 14:01

Шоу Вєрки Сердючки на сцені "Слов'янського базару" у Вітебську, у ході якого вона станцювала з президентом Білорусі Олександром Лукашенком, вирізали з телетрансляції на каналі "Росія".

Про це пише "Московський комсомолець", зазначаючи, що з російського ефіру також вирізали виступ переможниці “Євробачення” від Сербії Марії Шерифович.

"От палець об палець не б’ю, нічого і не думаю робити, але кожен у моїй роботі бачить якийсь елемент скандальності. Мене ця ситуація навіть тішить — до конкурсу мені влаштовували капості в Україні зі спалюванням опудала, мітингами: “Ні Сердючці!” Тепер усе змінилося навпаки. Там мене люблять, а в Росії цькування почалося", — сказав Андрій Данилко за кілька хвилин до концерту.

Свій виступ у Вітебську Сердючка почала з нагадування про скандал з текстом її пісні в Гельсінкі.

"Зараз проспіваю вам пісню з галлюциногенним ефектом. Коли я її співаю, усім увесь час щось здається – Раша гуд бай...", - сказала вона перед виконанням пісні "Danzing".

Під час однієї з пісень Сердючка пройшла крізь зал до президентської ложі, де весь концерт сидів Лукашенко.

Після слів Сердючки “А де ваш баян, Олександре Григоровичу?” і “Давайте з вами на мобільник сфотографуємося”, Лукашенко піднявся з місця і почав разом з нею танцювати.

Наприкінці свого виступу Сердючка звернулася до глядачів: "Я знаю - нас хочуть посварити. Хтось в Росії сильно "порадів" за мій успіх на "Євробаченні". Але ніхто не відбере в Росії "таблетку радості" на ім’я Вєрка Сердючка!".

Водночас, як пише Лента.ру, влада російського курортного міста Сочі заборонила концерт Данилка.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування