Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Луценка-Кириленка не підуть на "карт-бланш" Януковича

Вівторок, 10 липня 2007, 15:43

Блок "Наша Україна" – "Народна Самооборона" не погодиться наперед визнати результати парламентських виборів, як це пропонує Партія регіонів.

Про це в інтерв’ю уніан заявив член Блоку Юрій Ключковський.

"Чесно кажучи, мене трохи дивують пропозиції Партії регіонів щодо так званого "Пакту про ненапад", тобто пропонується підписати угоду про чесні вибори й одночасно про визнання результатів виборів, якими б вони не були", - сказав він.

"Думаю, вони (Партія регіонів) вже, мабуть, дуже добре підготувалися до фальшування виборів, добре знають наперед їх результати і хотіли б у такий спосіб обеззброїти своїх опонентів. Вони не хочуть повторення 2004 року", - додав Ключковський.

На його думку, угоду про чесні вибори варто підписувати, "але без такого карт-бланшу".

"Наперед визнавати результати виборів, маючи досвід і 2004-го та 2006 років, було б занадто сміливо", - додав Ключковський.

На питання, якою буде формат коаліції у разі, якщо "помаранчеві" не наберуть більшості на виборах, він відповів:

"О, це дуже сильно залежатиме від результатів виборів. Я не знаю, але не виключаю нічого в політиці".

"Поки що ми діємо в межах наших домовленостей з блоком Юлії Тимошенко. Це означає, що ми працюємо разом у складі Верховної Ради: або разом створюємо коаліцію, або разом будемо в опозиції. Це формулювання не виключає утворення коаліції з Партією регіонів, але лише в тому достатньо малоймовірному випадку, коли на це одночасно піде і "Наша Україна", і БЮТ", - додав Ключковський.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування