Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд зупинив справу про повернення заводу, через який сварилися Балога і Семенюк

Вівторок, 10 липня 2007, 16:33

Господарський суд Києва 10 липня призупинив провадження у справі про повернення 76% акцій холдингової компанії "Луганськтепловоз" у державну власність за позовом Генеральної прокуратури до завершення розгляду справи з аналогічними вимогами за позовом компанії "Дніпровагонмаш".

Про це повідомила прес-служба ФДМ, передає "Обком" із посиланням на "Українські новини".

"Суд вирішив призупинити провадження справи за позовом Генпрокуратури", - сказав представник прес-служби.

За його словами, дата розгляду в апеляційному госпсуді Києва скарги ФДМ на рішення госпсуду Києва у справі за позовом "Дніпровагонмашу" ще не призначена.

25 червня Госпсуд Києва зобов'язав Брянський машинобудівний завод (Росія) за позовом ВАТ "Дніпровагонмаш" повернути в державну власність приватизовані 76% акцій холдингової компанії "Луганськтепловоз", 5 липня ФДМ подав апеляційну скаргу на це рішення.

Також Госпсуд Києва розглядав позов Генпрокуратури з вимогою скасувати договір купівлі-продажу 76% акцій холдингової компанії "Луганськтепловоз" між Фондом державного майна і Брянським машзаводом.

У березні ФДМ продав 76% "Луганськтепловозу" закритому акціонерному товариству "Керуюча компанія "Брянський машинобудівний завод".

У жовтні 2006 ФДМ призупинив конкурс із продажу "Луганськтепловозу" на підставі низки судових позовів, основним із яких був позов "Укрзалізниці".

Крім того, на "Луганськтепловоз" претендувала компанії "Автокраз", що у 2001 виграла конкурс із продажу держпакету акцій холдингу, але його результати були скасовані ФДМ.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...