Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький все літо "шарудітиме" під мостами

Середа, 11 липня 2007, 11:57

Київська міська державна адміністрація вирішила перевірити до 9 вересня правомірність розміщення й експлуатації малих архітектурних форм під мостами й біля них.

Про це сказано в розпорядженні Київміськадміністрації, повідомляють "Українські новини".

Із цією метою адміністрація створила комісію із 14 чоловік, яку очолив виконувач обов'язків заступника голови Київміськадміністрації Володимир Головач.

Також у роботі комісії можуть брати участь депутати Київської міської ради, районних рад, правоохоронні й контролюючі органи, експерти й консультанти.

За підсумками перевірки комісія повинна надати свій звіт і пропозиції мерові Києва Леоніду Черновецькому.

Як відомо, у квітні Київрада заборонила розміщення ринків, автостоянок, гаражів і інших тимчасових споруд і малих архітектурних форм під мостами, естакадами й шляхопроводами.

Київрада доручила Головному управлінню земельних ресурсів у травні винести на розгляд сесії питання про припинення дії договорів оренди земельних ділянок з підприємцями, чиї об'єкти торгово-побутового призначення розміщені на земельних ділянках під 21 мостом і шляхопроводом.

Це стосується шляхопроводу на Либідській площі, Венеціанського мосту в Гідропарку, мосту через річку Десенка, шляхопроводів біля станцій метро "Нивки", "Святошин", "Осокорки", "Позняки", шляхопроводу на перетині вулиць Борщагівської і Індустріальної, Братиславської й Шолом Алейхема, а також естакад на Жилянській й Борщагівській.

Це рішення Київрада прийняла у зв'язку з частими пожежами на території речових ринків, розташованих під Шулявським шляхопроводом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...