Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Регіонах обіцяють не займати першу "10" і звинувачують секретаріат у тиску

Середа, 11 липня 2007, 14:29

Народний депутат 5-го скликання (фракція Партії регіонів) Олена Бондаренко вважає, що перша десятка виборчого списку Партії регіонів змінюватися не буде.

"Думаю, що зміни будуть усередині списку, а не в першій п'ятірці або десятці. У принципі, може бути усе. Прогнози - невдячна справа", - сказала вона в інтерв'ю газеті "24".

Бондаренко висловила також думку, що передвиборча кампанія партії не зазнає істотних змін, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я не думаю, що партія кардинально замінить курс. Не думаю, що передвиборна кампанія буде більш "чистою" чи більш "брудною" - приблизно такою ж, як кампанія 2006 року", - вважає вона.

За словами Бондаренко, ніякого централізованого, системного тиску з боку уряду в ході виборчої кампанії не буде.

"Що стосується тиску з боку адміністрації (секретаріату президента), то в Партії регіонів виникли проблеми з розміщенням звичайних постерів у західних областях - Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Луцькій, Рівненській і Чернівецькій. Там оператори зовнішньої реклами відмовили нам у розміщенні нашої продукції", - відзначила депутат.

"У неофіційних бесідах вони пояснювали нам, що їх викликали в обласні адміністрації і говорили: "Хочете мати проблеми з розміщенням і установкою зовнішніх носіїв після виборів? Ми вам це забезпечимо! Якщо реклама "регіоналів" з'явиться на ваших біг-бордах", - додала Бондаренко.

На парламентських виборах 2006 року в першу десятку виборчого списку входили: Віктор Янукович, Ніна Карпачова, Георгій Скудар, Тарас Чорновіл, В'ячеслав Богуслаєв, Раїса Богатирьова, Ринат Ахметов, Віктор Тихонов, Юхим Звягільский, Борис Колесников.

З'їзд Партії регіонів запланований на 4 серпня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування