Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко відстоює Шаповала, і вірить у мужність Ющенка, Мороза й Януковича

Середа, 11 липня 2007, 15:10

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко переконана, що після того, як буде оголошено офіційний старт передвиборчої компанії, Центральна виборча комісія почне працювати.

Про це вона сказала, відповідаючи на питання, чи не слід відправити у відставку нинішнього голову ЦВК Володимира Шаповала як свого часу його попередника Ярослава Давидовича, за те, що, за деякою інформацією, він перебуває у відпустці і ЦВК не працює.

"Я переконана, що коли виборчий процес стартує, – адже він ще не почався, – то і голова ЦВК, і всі її члени будуть на місцях", - заявила лідер БЮТ.

На запитання, чи впевнена вона, що виборчий процес взагалі почнеться за умови, що ЦВК розділена 50 на 50 владою та опозицією, Тимошенко нагадала заяву щодо сприяння виборам 30 вересня, оприлюднену президентом Віктором Ющенком, прем’єром Віктором Януковичем та спікером Олександром Морозом.

"Я є оптимістом відносно того, що обіцянки, які публічно дають політики, вони мають мужність виконувати. І якщо далі вони будуть від цього відходити, я буду говорити про те, що вони не здатні тримати слово перед людьми як у соціальних питаннях, так і в політичних", - сказала вона.

При цьому Тимошенко додала, що в такому разі люди мають зробити відповідні висновки.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування