Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко привітав людину, якій довірив вихід із кризи

Середа, 11 липня 2007, 15:23

Президент Віктор Ющенко привітав Андрія Стрижака з обранням головою Конституційного Суду України.

"Упевнений, що Ваш професійний досвід, високий фаховий рівень, організаторські здібності сприятимуть втіленню принципів демократичної, правової держави, забезпеченню верховенства Конституції України у роботі єдиного органу конституційної юрисдикції в Україні", - йдеться в листі президента.

Ющенко сподівається, що новообраний голова КС зможе вивести цей конституційний орган з кризи, і Конституційний Суд прийматиме рішення у відповідності до Основного Закону з тих питань, які виникають у суспільстві, повідомляє прес-служба президента.

Ющенко також побажав Стрижаку міцного здоров'я та нових звершень у державній діяльності новообраного голови КС на благо України.

У свою чергу, журналісти поцікавилися на брифінгу заступника голови секретаріату президента Ігоря Пукшина, чи не пов’язані такі теплі слова президента з тим, що Стрижак, як і Віктор Балога, походить із Закарпаття.

"Хто-хто, а судді КС прийняли присягу і не можуть бути представниками однієї чи іншої політичної сили. Якщо їх обрали до КС, то вони своїм прикладом будуть показувати, що треба працювати в інтересах народу", - сказав Пукшин.



"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування