Тендерна палата перебрехала Богатирьову, яка не "наїжджала" на Азарова

Середа, 11 липня 2007, 16:48

Прес-служба лідера фракції Партії регіонів Раїси Богатирьової спростовує повідомлення прес-служби Тендерної палати, у якому наводилася критика Богатирьової на адресу першого віце-прем'єра Миколи Азарова.

"Викликає обурення той факт, що багато Інтернет-видань дозволяють собі опубліковувати недостовірну і неперевірену інформацію", - цитує Богатирьову її прес-служба.

"Що стосується суті самої інформації, хочу акцентувати увагу і редакції, і читачів на тому, що я не коментувала ситуацію, пов'язану з даним законом, і тим більше, не давала жодних розпоряджень щодо розміщення будь-якого матеріалу з даної теми", - заявила вона.

У зв'язку з цим Богатирьова заявляє, що жодної відповідальності щодо даному коментаря ні вона, ні її прес-служба не несуть.

Раніше "Українська правда" опублікувала коментар Богатирьової з приводу закону про держзакупівлі, розміщений на офіційному сайті Тендерної палати.

У ньому Богатирьова нібито критикувала позицію Азарова з приводу опублікування закону "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти", проголосованого 19 червня 2007 року.

Як відомо, Азаров має намір доручити генпрокуратурі розслідувати ситуацію, яка склалася навколо газети "Урядовий кур'єр", суботній номер якого не вийшов у повному обсязі.

У газеті були розміщені матеріали прес-служби Верховної Ради: повідомлення для ЗМІ і фотокопія Закону "Про внесення змін до закону "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти", який ухвалила Верховна Рада, проте не був підписаний президентом.

Азаров вважає закон чинним, попри заборону Господарським судом Києва за позовом Тендерної палати оприлюднювати його в "Урядовому кур’єрі".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News