Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Черновецького кажуть, що відключили пів-Києва від води помилково

Середа, 11 липня 2007, 17:23

У мерії Києва вважають, що причиною відсутності гарячої води після проведення профілактичних робіт у низці районів столиці стала помилка.

Про це в середу повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації, передає "Інтерфакс-Україна".

Як повідомив перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, керівництво мерії провело переговори з урядом щодо поновлення постачання газу на ТЕЦ-6 після її ремонту.

За результатами переговорів сторони прийшли до висновку, "що сталася прикра помилка, адже за липень нинішнього року Київ на 204% оплатив вжитий природний газ, а взагалі із січня до цього часу цей показник складає 95%".

Як відзначив Голубченко, такий рівень оплати є одним з найвищих в Україні, "адже в середньому по країні він не перевищує 70%, а подекуди досягає лише 30-40%".

За даними КМДА, під загрозою обмеження гарячого водопостачання опинилися житлові будинки і соціальні заклади для малозабезпечених киян.

Але, за словами Голубченко, сторони досягли домовленості з "Газ України" щодо того, що подібне відключення не буде відбуватися. Отже, найближчим часом гаряча вода знову з'явиться в жителів Оболоні, Троєщини, Воскресенки і Лісового масиву.

"Ми гарантуємо, що вже до кінця місяця погасимо заборгованість перед ДК "Газ України", щоб у майбутньому більше не виникало таких прикрих непорозумінь", - відзначив Голубченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування