Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Березовський вірить, що Тимошенко замінить Януковича

Четвер, 12 липня 2007, 11:45

Російський бізнесмен Борис Березовський, який має політичний притулок в Великобританії, упевнений, що наступним прем'єром стане лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

Про це Березовський заявив в інтерв'ю "Газеті 24", опублікованому в четвер.

"Я абсолютно впевнений, що "помаранчеві" переможуть на майбутніх парламентських виборах, все-таки вони багато чому навчилися", - заявив Березовський.

Говорячи про прогноз на майбутні вибори він зазначив, що це буде залежати від фінального розкладу на виборах.

"Тобто, з якою перевагою "помаранчеві" переможуть, але я свою точку зору не змінив: я вважаю, що наступним прем'єром стане Юлія Тимошенко", - підкреслив він.

Відповідаючи на питання, чи буде він фінансувати якусь політичну силу, він сказав:

"Я переконаний, що сьогодні моє втручання було б уже шкідливим, тому як вектор основний уже заданий і не потрібно зараз педалювати процес далі. Перелом відбувся, зараз почався еволюційний процес перетворення України в нормальну демократичну державу".

Березовський також розповів про книгу "Мій Майдан", презентація якої має відбутися в четвер.

"Ця книга, власне кажучи – збори всіх моїх виступів, листів, інтерв'ю, пов'язаних з "помаранчевою революцією" в Україні. Тобто, це системна підбірка всіх моїх живих реакцій на те, що відбувалося в Україні в ці непрості місяці і навіть роки", - розповів він.

"Моя ціль дуже проста – дати можливість тим, хто цікавиться українською політикою, системно зрозуміти мою абсолютно послідовну позицію з лютого 2003 року, коли я сказав, що наступним президентом України буде Віктор Ющенко, і до наших днів", - додав Березовський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування